:etusivu: :esittely: :omat koirat: :pentueet: :muistoissa: :menestystä: :antama cuppi: :uutiset: :linkit:

24.1.2011 Toko tulos

Cousin`s Rafiki "Nero" ja Kimmo Kuivalahti tokoilivat toisen alokasluokan ykköstuloksen pisteillä 172 sijoittuen 5:neksi. Onnittelut Kimmo ja Nero.

21.1.2011 Onnittelut

20.01 on juhlapäivä. Koska.. Muhkeat ja Lämpimät Onnentoivotukset kennelini ensimmäisen pentueen Käyttövaliolle  Cousin`s Delilah "Netalle" ja teräsmummelille 15 vuoden upeasta iästä. Tytöllä jalka nousee vielä kuin nuoremmallakin ja meno on reipasta.  Kiitos Erja ja Netta näistä kaikista vuosista. Toivoo Jaana

20.12.2010 Lomalla

Olen lomamatkalla 22.12-6.1 2011 välisenä aikana, jolloin en ole tavoitettavissa. T: Jaana

 

20.12.2010 Antama Cup

Kennelini vuoden 2010 parhaana koirakkona tulosten perusteella ovat ansainneet Antama Cupin pokaalin ynnä muut asiaankuuluvat oheistuotteet Sari Uusheimo ja Tervueren uros Cousin`s Leonardo. Pari on saavuttanut Suomen ensimmäisen Amerikan jälkivalion arvon, edustanut hienosti Suomalaista koira osaamista Amerikan mantereella. Superia !!!

20.12.2010 Palkittu
Cousin`s Naranja palkittu Imatran palveluskoira yhdistyksen voittaja luokan kolmanneksi parhaan palveluskoirana sekä Cousin`s Quperkeikka parhaana avoimen luokan palveluskoirana. Onnittelut Marille ja karvasille tyttösille.
9.12.2010 Black Master`s Wild Woman "Windy" astutettu
Black Master`s Wild Woman "Windy" on astutettu "Frankilla" viralliselta nimeltään Marmara Jaguemart. Astutus tapahtui luonnollisesti koirien hoitaen homman itsenäisesti.

Isä on Käyttövalio jäljeltä ja kilpaillut etsintäkokeen 3 luokan koulutustunnuksen sekä tottelevaisuuskokeen koulutustunnuksen TK2. Emä Windyllä on suoritettuna 2 luokan koulutustunnus jäljeltä.

Molemmat ovat terveystutkittu lonkkien,kyynärien sekä silmien osalta. Windy myöskin selän osalta ja molemmat  terveiksi todettu. Molemmat vanhemmat ovat myös luonnetestattu hyväksytysti. Näyttelyiden osalta molemmat ovat Suomen muotovalioita.

Pentujen odotettu syntymä ajoittuu helmikuun ensimmäisen viikon loppuun ja luovutus maaliskuun lopussa. Pentue sivu tulee, kunhan emä ensin ultrataan ja kantavaksi todetaan.

Kennelliiton jalostustietojärjestemästä voit käydä katsomassa koirien vanhempien sekä sisarusten tietoja sekä koirien kasvattajien kotisivuilta. "Frankilla" myös omat sivut. Löydät ne Belgianpaimenkoirien sivuilta omat linkit nimellä Fargo, Frank ja Fredi.

Kiinnostaako harrastuskoira? Ota yhteyttä, kerron lisää. Terv.Jaana 

9.12.2010 Muistoissa Cousin`s El`Vital "Tella"

Cousin`s El`Vital "Tella" yksi hienoista teräsmummoista poistui 30.11 koirien taivaaseen muutamaa kuukautta vaille 14 vuoden ikää. Loppumetreille saakka tämä upea Belgianpaimenkoira kävi sitkeästi lenkillä ja nautti tervettä vanhuusaikaa, mutta vanhuus voitti. Osanottoni Sari, minullakin on kovin haikea olo Tellan poismenon takia. Tella oli pentueen "poikatyttö prissessa", ne seitsemän veljestä saivat aina köniin tältä ainokaiselta siskolta. Hyvää matkaa veikkojen luo ja Sari siulle halaukset, on upeaa saada noin hyvä kasvatin omistaja.
T. Jaana

 

9.12.2010 Pentunäyttely Helsinki 28.11.2010

Pieni "Jippu" Cousin's Tiramisu pistäytyi pentunäyttelyssä tuloksena BABY luokasta 2KP, tuomarina Irina Poletaeva (Suomi).
Arvostelusta seuraavaa:
Kivan näköinen nuori narttu. Erinomainen luusto, kompakti runko. Kaunis pää ja ilme. Saksi purenta. Erinomainen niska ja ylälinja. Oikeanlaiset kulmaukset. Lupaava turkki. Saisi olla hieman rohkeampi ja tarvitsee lisää esiintymis kokemusta.

10.11.2010 BH-koe
Kina alias Cousin`s Rayla suorittanut Bh-kokeen kera emännän. Erinomaisesti meni, tyttö säilytti viettivireen koko suorituksen läpi ilman virheitä. (Nyt alkaa vasta se hiominen...) Eikä plasmat menneet sekaisin, vaikka parina ollut koira ryntäsi Kinan luoksetulossa meidän väliin paikkamakuusta. Kina hieman jarrutti vauhtia ja teki pienen väistöliikkeen päästäkseen nopeammin luokseni. Se oli ihan hienoo....T:Jaana & Kina

10.11.2010 Tuloksia
Cousin`s Regina "Lysti" taituroinut tokosta koulutustunnuksen TK2. Onnittelut Eeva ja Lysti. Parivaljakko on myös siirtynyt agiliidossa 2 luokkaan, joten Onnittelut ja tsemppiä myöskin siihen harrastukseen T: Kasvattaja, Jemma & Kina

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next >>

Content Management Powered by CuteNews