:etusivu: :esittely: :omat koirat: :pentueet: :muistoissa: :menestystä: :antama cuppi: :uutiset: :linkit:

~Esittely~


Hei, olen Jaana!

Kasvatan belgianpaimenkoiria, tervueren ja groenendael muunnosta. Perheeseemme kuuluu Cousin's Rayla "Kina", joka opettelee hakua, tällä hetkellä suoritettuna HK1 ja JK2 koulutustunnukset. Viimeisenä tulokkaana Groenendael uros FI MVA NO MVA INT CH JK2 Cousin`s Vitou "Vito" joka opettelee jälkeä ja hakua.

Olen kouluttanut Fin Mva Black Master`s Wild Woman "Windylle" käyttövalion arvon  jäljeltä, koiran emäntä Tarja on tehnyt Windyn kanssa BH-kokeen.

Omilla koirillani olen kilpaillut 4 käyttövalion arvoa jäljeltä. Tervu-uroksilla Emir du Clan des toisons dòr "Perro" , Cousin`s Emir`s Son "Rinti", sekä tervunartuilla Bestseller Costa Rica "Sani" ja Cousin´s Jaylaan "Jemma". Silloin tällöin minut näkee myös näyttelykehän laidalla.

Olen seurannut tervueren muunnosta vuodesta -87, mutta ensimmäiset Cousin´s nimellä syntyneet pennut näkivät päivänvalon vasta vuonna -96. Kasvattajana toimiminen on haasteellista ja vastuullista puuhaa, mutta myös mukavaa tekemistä pentujen ja kasvattien omistajien kanssa.

Tavoitteenani on innostaa ihmiset harrastamaan koiriensa kanssa esim. palveluskoiralajeja tai muuta koiraurheilua. Pyrin jalostamaan tasapainoisia, sosiaalisia ja terveitä belgianpaimenkoiria, joista on iloa omistajalle ja kaikille perheenjäsenille.

Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun Imatran Paikallisosasto on myöntänyt ansiomerkin 2009.
Olen suoritettanut vuosien varrella erinlaisia kursseja mm. rauniokoira-, koulutusohjaaja-, koe-, kehätoimitsija-, sekä kasvattajan perus- ja jatkokurssit. Lisäksi toimin luonnetesti koetoimitsijana.

2012 myonnetty palveluskoirakokeiden Ylituomari ja palveluskoirakokeiden jäljen sekä käyttäytymiskokeen arvosteluoikeudet

Kennelilleni myönnettiin Vuolasvirtapalkinto (no.700) kasvatustyöstä vuonna 2008.

Lue täältä tarkemmin Cousin's historia :)


Minä ja Kina (Cousin's Rayla) jälkeä opiskelemassa...